Mikä ArtsNights?

Ilmaise itseäsi taidetta tehden hyvässä seurassa, viihtyisässä tilassa, ammattilaisten

opastuksella silloin kun sinulle sopii ilman sitoutumista pitkiin kursseihin. Workshoppeihin kuuluu kaikki materiaalit, opetus ja osaan uniikki luovuuden vapauttava mielen rentoutus ennen maalauksen aloittamista.

TEN0267.jpg

Artsnights järjestää Helsingin keskustassa Bulevardi 31 B:ssä taide workshoppeja kaikille. Tuomme käyttöösi ammattitaiteilijoiden osaamisen ja opastuksen mukavassa miljöössä ja hengessä Helsingin ydinkeskustassa. Tilamme on korkea ja ilmastoitu hyvin tehokkaasti. Maskit ovat saatavilla kullekin. Parkkipaikkoja on varatttu tilaisuuten osallistujille tilamme ovensuussa. Voit tuoda omia virvokkeita, ml. viiniä. Tarjoamme lasit paikan päällä. Talo tarjoaa alkoholittomia virvokkeita, teetä ja kahvia.

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, silloin kun sinulle sopii - kerran tai useammin! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista tai kokemusta, mutta edistyneemmätkin hyötyvät ammattilaisen ohjauksesta.

Aivan jokainen on joskus tehnyt kuvan.

Workshopin hintaan kuuluvat laadukkaat materiaalit. Käytämme LUKAS-maaleja. LUKAS kehitti ja synnytti viime vuosisadalla akryylimaalit ja niitä pidetään parhaina mitä rahalla saa. 

Tiettyihin workshoppiin kuuluu koulutetun rentoutusvalmentajan ohjauksessa tehty mielen ja keho suggestiorentoutus, joka pidetään workshopin alussa. Siihen sisältyy hyvinvointia vahvistavia suggestioita.

Siihen osallistuminen on vapaaehtoista. Se kestää 45 tai 30 minuuttia päivästä riippuen. Voit osallistua myös siihen tai

saapua  suoraan taiteentekoon sen päätyttyä.  

Järjestämme mielellämme workshopin organisaatioiden kehityspäiville, tiedustele lisää spostitse tai puhelimitse. Olemme esimerkiksi pitäneet saman työyhteisön tiimeille erillisiä pienryhmäiltoja

 ja pienten ryhmien iltamia suuryritysten tiimeille,

pk-yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille kesästä lähtien.  Aika ja sisältö sovittavissa! 

Tarinamme

Anton perusti ArtsNightsin heinäkuussa 2020, koronakesän keskelle. Hän on työskennellyt työuransa ihmisoikeuksien parissa YK:lla ja muissa järjestöissä. Hän oli miettinyt pitään - idea alkoi versota 2010 - perustaa Suomeen harrastusmahdollisuuden - taidetyöpajoja - ihmisille niin, että tapahtumiin voisi osallistua helposti ilman raskasta kurssisitoutumista. Koska sisällä tehtävien harrastusten mahdollisuudet olivat muutoin suppeat, väljässä tilassa Helsingissä  taideworkshopit tuntuivat loistavalta idealta.

Syksy 2020 olikin jo pian loppuunmyyty.

 

Anton kävi jo opiskeluaikoinaan rentoutusvalmennuksessa hakemassa lisää energiaa ja keskittymistä ja tykästyi menetelmään niin, että hankki itse Rentoutusvalmentajan koulutuksen Suomen Hypnoosiliiton järjestämänä. Rentoutusvalmennuksessa mieli ja keho rentoutetaan verbaalisesti siten, että mielikuvitus toimii vähänkuin unenkaltaisessa tilassa ja alitajunta saa suuremman roolin kun tehdään mielikuvaretki, jossa yhdistyy luovuus ja hyvinvoinnin vahvistamiseen tähtäävät suggestiot.

 

Meditaatiosta, mindfulness-harjoituksista ja rentoutustekniikoista on ollut suuresti apua stressaavassakin työssä kaukomailla. Lisäksi Anton on käynyt ICH:n kliinisen hypnoterapian peruskoulutuksen ja on NLP Practitioner. Näitä opittuja tekniikoita käytetään ArtsNights workshoppien rentoutusosioissa, joita järjestetään tiettyjen workshoppien alussa ennen varsinaisen maalauksen aloittamista.   

Anton opiskeli itse nuorena kuvataiteita mm. Pauno Pohjolaisen opissa.

 

Anton on naimisissa pitkän linjan ammattitaiteilijan, Tiinan, kanssa, joka vetää lähes kaikkien workshoppien itse taideosuuden. Tiina on valmistunut Kuvataideakatemiasta ja hänen maalauksiaan on lukuisissa yksityisissä ja julkisissa kokoelmissa. Yksityis- ja ryhmänäyttelyitä hän on pitänyt kymmeniä mm. keskeisimmissä Helsingin gallerioissa. Ulkomailla hänellä on ollut näyttelyitä Sveitsissä, Tanskassa ja Saksassa. Voit pyytää linkin hänen CV:hensä ja nähdä hänen maalauksiaan ottamalla yhteyttä s-postitse: artsnights@gmail.com. Opetuskokemusta eri tasoista hänellä on kymmeniä vuosia. Hän on myös järjestänyt yritysten tyhy-päiviä. Kaikki ArtsNightsissa workshopeja vetävät taiteilijat ovat korkeasti koulutettuja, täysipäiväisiä ammattitaiteilijoita.

Our story

Anton  founded ArtsNights to offer a chance for everyone to come and enjoy painting, hassle free without needing to commit to long courses. ArtsNights was established in the summer of 2020, to offer people a chance to enjoy themselves in a relaxed, cozy environment. He got the idea already in 2010 and waited for the perfect moment to start it. He has worked for the United Nations and other international organizations as an expert on human rights and lived with his family in Geneva, Africa, Asia and the US. He has training in relaxation coaching by the Finnish Hypnosis Association, hypnotherapy accredited by ICH and is an NLP Practitioner. Anton is married to a seasoned Finnish professional artist Tiina, who has held exhibitions (also museum) in Switzerland, Germany and Denmark in addition to the notable galleries in Helsinki. Her paintings can be found in state and private collections.  She has training experience over two decades teaching people at all levels from those who never painted before to professional artists. You can request her resume and more details by contacting artsnights@gmail.com.