Liput kaikkiin tilaisuuksiimme täältä! Yhdelle tai useammalle osallistujalle. Maksutapoina verkkopankki, luottokortti, mobilepay, lasku,
*Edenred, *Smartum  
Hinnat sisältävät ALV. 24%. 
Etsimme uusia tiloja . Emme tällä hetkellä  järjestä workshoppeja.
Lahjakorttivaihtoehdot: 49, 59, 98 ja 118, 200 ja 300 EUR 
*Ohje Edenredin ja Smartumin käyttäjille:
Veroainsäädännön mukaisesti tämä maksutapa ei voi koskea muuta kuin itse maalausopetusta. Siksi Edenredillä tai Smartumilla voi maksaa vain maalausopetuksen arvon. 59 EUR tilaisuuksissa maalausopetuksen arvon on 40 EUR. 49 EUR tilaisuuksissa se on 30 EUR. Voit siis maksaa tuon maalausopetuksen arvon saapuessasi tilaisuuteen, joko Edenred virikesetelillä tai Edenred Paylla tai Smartum-setelillä tai Smartum Paylla. Muu osallistumismaksu (materiaalit, virvokkeet ja rentoutusvalmennus osassa tilaisuuksia) maksetaan alla. Valitse tuotteessa kohta "Maksan taideopetuksen Edenred...". Näin tapahtuu myös paikkasi varaus tilaisuuteen. Huom! Ole ystävällisesti valmis maksamaan Edenred tai Smartum Pay applikaatiolla tai seteleillä saapuessasi tilaisuuteen. Meillä ei ole korttipäätettä. Kiitos. :-)

22.4 TORSTAI: FREE YOUR MIND, RELAX AND PAINT -ILTA. KLO 17.00-20.00. 5/5 paikkaa.

Tuotenro: 00089
€49
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

Vapaata maalausta akryylimaaleilla pienryhmässä ammattitaiteilijan opastuksella. Tutustutaan maalauksen muotoon, sisältöön, pohdimme omia lähtökohtia eri teemoihin liittyen. Asiakas tuo oman idean, teeman tai aihion esille. Tavoitteena on tukea jokaisen henkilökohtaista kuvailmaisua. Taiteilija antaa näkemyksiä ja vinkkejä ohjauksen aikana omista tarpeistasi lähtien ja kannustaa alkuun. Alussa n. 15 min.perusperehdytys värien sekoittamiseen ja akryylimaalaukseen. Sopii kaikille ihan vasta-alkajista edistyneille yksilöllisen ohjauksen vuoksi.

Käytämme laadukkaita LUKAS-maaleja. Maalaamme kangaspohjalle (n.40 x 50 cm). Omia virvokkeita, ml. viinin saa tuoda mukaan. Tarjolla pieni valikoima alkoholittomia virvokkeita, teetä, kahvia ja makeisia. Hintaan sisältyy suosittu rentoutusvalmentajan tekemä n. 45 minuutin mielen syvärentoutus ennen maalauksen aloittamista. Tällä saadaan rohkea luovuus siivilleen ja samalla rentoudutaan. ArtsNigthsiin räätälöity rentoutus sisältää kehon ja mielen rentoutusta mindfulness, NLP ja rentoutusvalmennuksen perinteiden mukaisesti. Lopussa annetaan hyvän oloon lisäämiseen tähtääviä suggestioita. Saavu tätä varten paikalle viimeistään 17.00. Maalausohjaus alkaa klo 17.45.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Mikäli tapahtumaa ei voida koronorajoitusten tai -määräysten vuoksi voisi järjestää, maksusi palautetaan - tai mikäli niin haluat - saat hyvityskoodin jolla voi lunastaa osallistumisen myöhäisempään tapahtumaan. Jos haluat, voit siirtää osallistumisesi ottamalla yhteyttä spostitse artsnights@gmail.com

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com