Liput kaikkiin tilaisuuksiimme täältä! Yhdelle tai useammalle osallistujalle. Maksutapoina verkkopankki, luottokortti, mobilepay, lasku,
*Edenred, *Smartum  
Hinnat sisältävät ALV. 24%. 
Koronan huomioiden kaikki ryhmät max. 5 osallistujaa.
Lahjakorttivaihtoehdot: 49, 59, 98 ja 118, 200 ja 300 EUR 
*Ohje Edenredin ja Smartumin käyttäjille:
Veroainsäädännön mukaisesti tämä maksutapa ei voi koskea muuta kuin itse maalausopetusta. Siksi Edenredillä tai Smartumilla voi maksaa vain maalausopetuksen arvon. 59 EUR tilaisuuksissa maalausopetuksen arvon on 40 EUR. 49 EUR tilaisuuksissa se on 30 EUR. Voit siis maksaa tuon maalausopetuksen arvon saapuessasi tilaisuuteen, joko Edenred virikesetelillä tai Edenred Paylla tai Smartum-setelillä tai Smartum Paylla. Muu osallistumismaksu (materiaalit, virvokkeet ja rentoutusvalmennus osassa tilaisuuksia) maksetaan alla. Valitse tuotteessa kohta "Maksan taideopetuksen Edenred...". Näin tapahtuu myös paikkasi varaus tilaisuuteen. Huom! Ole ystävällisesti valmis maksamaan Edenred tai Smartum Pay applikaatiolla tai seteleillä saapuessasi tilaisuuteen. Meillä ei ole korttipäätettä. Kiitos. :-)

22.5 PRIVATE BUBBLE SATURDAY NIGHT PAINTING. KLO 16.30-19.00

Tuotenro: 00087
€249
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

PRIVATE BUBBLE SATURDAY NIGHT PAINTING

KLO 17.30-20.00 OMA/OWN/EVENT . MAX. 5 OSALLISTUJAA/PARTICIPANTS

We can have the whole evening in English or Finnish.

Kids above 7yrs welcome, lapset yli 7v tervetulleita*

Haluatko varata yksityisen illan ystävillesi tai perheellesi suoraan? Illan hinta on 249 EUR, riippumatta osallistujamäärästä. Voit halutessasi tulla pienemmälläkin ryhmällä.

Vapaata maalausta akryylimaaleilla pienryhmässä ammattitaiteilijan opastuksella. Tutustutaan maalauksen muotoon, sisältöön, pohdimme omia lähtökohtia eri teemoihin liittyen. Asiakas tuo oman idean, teeman tai aihion e. ja siitä se lähtee. Tavoitteena on tukea jokaisen henkilökohtaista kuvailmaisua. Taiteilija antaa näkemyksiä ja vinkkejä ohjauksen aikana omista tarpeistasi lähtien ja kannustaa alkuun. Alussa perusperehdytys värien sekoittamiseen ja akryylimaalaukseen. Sopii kaikille ihan vasta-alkajista edistyneille yksilöllisen ohjauksen vuoksi. Rentoa lauantai-illan itseilmaisua.

Käytämme laadukkaita LUKAS-maaleja. Maalaamme kangaspohjalle (n.40 x 50 cm). Omia virvokkeita, ml. viinin saa tuoda mukaan. Tarjolla pieni valikoima alkoholittomia virvokkeita, teetä, kahvia ja makeisia.

Hintaan sisältyy rentoutusvalmentajan tekemä n. 30 minuutin mielen syvärentoutus ennen maalauksen aloittamista. Tällä saadaan rohkea luovuus siivilleen ja samalla rentoudutaan. ArtsNigthsiin räätälöity rentoutus sisältää kehon ja mielen rentoutusta mindfulness, NLP ja rentoutusvalmennuksen perinteiden mukaisesti. Lopussa annetaan hyvän oloon lisäämiseen tähtääviä suggestioita.

Would you like to book a private painting night for your friends or family? The price for the evening is 249 EUR, regardless of number of participants. The max. number of participants is 5, but you can always come with fewer people if you prefer to.

Free form painting with acrylic colours with instructions and support from a professional artist. We get acquainted with painting form, context and ponder ideas and themes stemming from ourselves. The client brings one´s own idea, starting point and we proceed. The idea is to support each one´s own expression. The artist will give you views, hints and tips along the way as per your own need and gets you going.

We use high quality LUKAS-paints. We paint on canvas (40 x 50 cm). You can bring your own dring, including wine with you. We offer a small selection of non-alchoholic beverages., tea, coffee and sweets.

Included in the price is a 30 minute full relaxation of the mind. This will build your courage to give your ideas wings and we relax well at the same time. The ArtsNights tailored relaxation session includes uses tools from the tradition of mindfulness, NLP and relaxation coaching. In the end suggestions are given to improve your oveall well-being.

*With children less than 15 years of age it is advisable to skip the relaxation session and focus only on painting for the entire session. Please consider the use of alcohol wisely.

*Alle 15 vuotiaiden lapsen mukanaollessa on parempi ohittaa rentoutusosio ja keskittyä yksinomaan maalaamiseen. Harkitse tarkkaan alkoholin käyttö.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Mikäli tapahtumaa ei voida koronorajoitusten tai -määräysten vuoksi voisi järjestää, maksusi palautetaan - tai mikäli niin haluat - saat hyvityskoodin jolla voi lunastaa osallistumisen myöhäisempään tapahtumaan. Jos haluat, voit siirtää osallistumisesi ottamalla yhteyttä spostitse artsnights@gmail.com

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com